LESSEN

Iedereen kan deelnemen aan de kickbokslessen van Amieries Gym.
Er wordt rekening gehouden met jouw niveau en iedereen zal bereid zijn om jou te helpen.
Probeer een les uit en kijk wat bij jou past!

Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel de armen als de benen gebruikt mogen worden. Het is een sport met verschillende vechtstijl invloeden. Bij kickboksen worden de stoten van het boksen gecombineerd met de trappen uit sporten zoals karate en taekwando. Door de combinatie van kracht en conditie biedt kickboksen een complete work-out voor het gehele lichaam. Veiligheid staat voorop en daarom draagt iedereen tijdens de trainingen bescherming in de vorm van scheenbeschermers en bokshandschoenen. Beschik je niet over deze spullen? Dan hebben wij dit klaarliggen voor jou. Kickboksen is meer dan alleen trappen en stoten. Kickboksen is zelfvertrouwen winnen, goed voor persoonlijke ontwikkeling, weerbaarheid vergroten, conditie opbouwen en afvallen. Kortom, lekker gezond en fit blijven, zowel fysiek als mentaal.
Pads & Bokszaktraining, de nieuwe training die steeds populairder wordt in Nederland. Bij deze trainingen zal er alleen gewerkt worden met bokszakken en pads (stoot/trapkussens) waar wij de stootcombinatie’s uitbreiden met trappen.
Dit betekent:
  1. niet terug geslagen worden door een tegenstander.
  2. Voor iedereen die niet tegenover een tegenstander wil staan is dit de perfecte oplossing!
  3. Het is een ideale training waar je energie en stress los kunt laten door je helemaal uit te leven op de bokszak en pads en tegelijkertijd werken aan een fit en sterk lichaam.
  4. Voor meer kracht, coördinatie, uithoudingsvermogen en een hogere vetverbranding.
  5. Ontspanning in je lijf en rust in je hoofd.
  6. Meer zelfvertrouwen en een betere weerbaarheid.
  7. Heerlijk om ’s avonds de dag mee af te sluiten!

Iedereen kan deel nemen aan deze intensieve en unieke manier van trainen bij Amieries Gym. Man en vrouw, jong en oud, beginner of gevorderd.
Amieries Gym Pads & Bokszaktraining wordt op een verantwoorde manier gegeven. Je zult zien dat je conditie met sprongen vooruit gaat, lichaamsgewicht afneemt en je kracht verhoogd. De intensiteit van de bokszaktraining geeft je vetverbranding een boost, is goed voor spieren, zenuwstelsel, bloedsomloop en de frustratie en stress van de dag kan je lekker van je afzetten. Kortom, bokszaktraining maakt je gezond, fit en sterk!
Bij Amieries Gym verzorgen we ook kickbokslessen voor de jeugd. Deze lessen zijn gericht op de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar. De kinderen leren op spelenderwijs kickboksen, waarbij er natuurlijk aandacht is voor techniek. Door de trainingen bij Amieries Gym worden de kinderen fitter, weerbaarder en leren zij zich te handhaven in een groep.

Door de SKMO (Stichting Kickboksen en Mixed martial arts Opleidingen) is er een wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd naar jeugd kickboksen. Volgens dit onderzoek is kickboksen een geschikte sport voor kinderen o.a. voor het verbeteren van motoriek, vergroten van zelfvertrouwen, ontwikkeling van het coördinatievermogen, opbouw van conditie, verbeteren van oog/hand coördinatie, discipline, omgaan met winnen en verliezen, respect voor anderen, samenwerken, omgaan met agressie. Al met al, een uitstekende sport voor de ontwikkeling van kinderen.
Bij personal training is er één op één begeleiding waarbij persoonlijke aandacht voor jou voorop staat. Tijdens de training werken wij samen aan jouw doel. Met een kennismakingsgesprek wordt vastgesteld wat jou huidige niveau én doel is om vervolgens de inhoud van de trainingen af te stemmen. Hierdoor zijn de personal trainingen voor iedereen geschikt. Mogelijke doelen zijn afvallen, weerbaarheid vergroten en/of kickbokstechnieken meer onder de knie te krijgen. Heb je een ander doel voor ogen? Dat kan natuurlijk ook! Tijdens de trainingen ga je samen met de trainer combinaties doen van stoot-en traptechnieken. Ook wordt er gebruik gemaakt van kettlebells, dumbells, trapkussens en pads. De personal trainer is er om je te begeleiden bij het behalen van je doelstellingen, je te motiveren, je te corrigeren en samen naar het gewenste resultaat toe te werken.

In de personal training kun je met 1 of 2 personen deelnemen en je betaald per persoon per afgenomen trainingsuur. De personal trainingen worden op afspraak gemaakt, zodat jij zelf kan bepalen op welk moment de training voor jou het beste uitkomt, in overleg met de personal trainer.
Vind je de kosten voor één op één trainingen te hoog? Dan is een small group training een heel goed alternatief. Een small group training bestaat uit minimaal 3 en maximaal 8 personen. Het voordeel van een small group training is dat je begeleid wordt door een personal trainer tegen een lager tarief. Bovendien zijn de trainingen speciaal afgestemd op kleine groepjes. Dit kan je doen samen met anderen. Denk hierbij aan vrienden/vriendinnen, familieleden, collega’s of buren. Door de beperkte omvang van de groep werkt de persoonlijke begeleiding en het samen sporten zeer motiverend. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van kettlebells, dumbells, trapkussens en pads. De trainingen zijn heel divers en alle spiergroepen komen aan bod.

Voor de small group training betaal je per afgenomen trainingsuur. De small group trainingen worden op afspraak gemaakt, zodat jij zelf kan bepalen op welk moment de training voor jou het beste uitkomt, in overleg met de personal trainer.
Een kinderfeestje bij Amieries Gym is een feestje waar de kinderen nog lang over zullen praten! De kinderen maken op een leuke manier kennis met kickboksen/zelfverdediging. Een uur lang worden de kinderen op spelenderwijs uitgedaagd door middel van diverse oefeningen om hun grenzen te verleggen. Na een uur sportief bezig te zijn geweest, sluiten wij het af met een lekkere snack. Het blijft natuurlijk een sportief kinderFEESTJE!

BLIJF OP DE HOOGTE