LESSEN

Iedereen kan deelnemen aan de kickbokslessen van Amieries Gym.
Er wordt rekening gehouden met jouw niveau en iedereen zal bereid zijn om jou te helpen.
Probeer een les uit en kijk wat bij jou past!

Dé kickbokstraining van Amieries Gym.

De groepstraining kickboksen van Amieries Gym is dé manier om te leren kickboksen en je kickbokstechnieken te verbeteren. In het kickboksen worden verschillende vechtsporten gecombineerd, zoals karate, boksen en taekwondo. Tijdens deze training leer je alles over de techniek, bokscombinaties, trappen en stoten. Tijdens het sparren krijg je de kans om alles te combineren en uitproberen. Bovendien werk je met aanvullende oefeningen aan je kracht, uithoudingsvermogen, souplesse en explosiviteit. Kortom, alles wat je nodig hebt als kickbokser. In deze training is er ruimte voor iedereen: van recreanten en beginners tot en met gevorderden en wedstrijdvechters. Een groot deel van de oefeningen doe je met een (sparring)partner. Dat kan iedere les iemand anders zijn, maar het is altijd iemand die past bij jouw ervaring, gewicht, lengte en trainingsintensiteit.

Groepsgrootte: groepsles, vooraf aanmelden niet nodig
Voor wie: voor leden vanaf 16 jaar
Fysiek contact: tijdens techniekoefeningen en sparren heb je op een verantwoorde manier fysiek contact
Bescherming: bokshandschoenen en scheenbeschermers (beide kun je lenen bij Amieries Gym)
Betaalwijze: abonnement of strippenkaart
Dé manier om snel, scherp en fit te worden

De naam 'groepstraining pads en conditie' zegt het al: tijdens deze training werk je op de pads, oftewel trap- en stootkussens. Je werkt aan je snelheid, coördinatie en reflexen. Dit alles op hoog tempo, zodat je scherp en fit wordt.
De kickbokscombinaties op de pads wisselen we af met andere vormen van conditietraining, zoals sprinten, springen en krachtoefeningen met je eigen lichaamsgewicht.
Deze training is een perfecte aanvulling op de groepstraining kickboksen. De technieken die je hebt geleerd, verfijn je op de pads. In deze training is er ruimte voor iedereen: van recreanten en beginners tot en met gevorderden en wedstrijdvechters.

Groepsgrootte: groepsles, vooraf aanmelden niet nodig
Voor wie: voor leden vanaf 16 jaar
Wel/geen fysiek contact: je voert de technieken uit op trap- en stootkussens en hebt dus geen fysiek contact
Bescherming: bokshandschoenen en eventueel scheenbeschermers (beide kun je lenen bij Amieries Gym)
Betaalwijze: abonnement of strippenkaartMet kickboksen je weerbaarheid en zelfvertrouwen vergroten

De jeugd leert bij Amieries Gym spelenderwijs kickboksen. Het is een complete kickbokstraining, met veel aandacht voor de basis en de techniek. Daarnaast vergroten we met spelletjes de coördinatie en het uithoudingsvermogen. We sparren ook, maar wel op een manier die past bij de leeftijd. Stoten en trappen 'tikken' we en je mag elkaar niet op het hoofd raken. Amieries Gym richt zich niet alleen op de sportieve ontwikkeling van de kinderen; met de oefeningen werken we ook aan weerbaarheid en zelfvertrouwen. Samenwerken, elkaar motiveren en teamwork zijn ook belangrijk in de jeugdtraining.
Uit onderzoek van Stichting Kickboksen en Mixed Martial Arts Opleidingen blijkt dat kickboksen kinderen ondersteunt in hun fysieke én mentale groei. De onderzoekers noemen pluspunten als: meer zelfvertrouwen, discipline, omgaan met winnen en verliezen en respect voor elkaar.


Groepsgrootte: groepsles, vooraf aanmelden niet nodig
Voor wie: voor leden van 6 tot en met 15 jaar
Wel/geen fysiek contact: tijdens techniekoefeningen en sparren heb je op een verantwoorde manier fysiek contact. Je mag elkaar niet op het hoofd raken.
Bescherming: bokshandschoenen en scheenbeschermers (beide kun je lenen van Amieries Gym)
Betaalwijze: abonnement of strippenkaart
Met training op maat aan je eigen doel werken

Wil je super snel vooruitgang boeken en precies de oefeningen doen die bijdragen aan jouw persoonlijke doel? Kies dan voor personal training. Tijdens deze een-op-eentraining krijg je continu feedback en stimulans, waardoor je snel groeit.
In een intakegesprek met trainer Touradj Amierie bepaal je waar je naartoe wilt. Denk bijvoorbeeld aan afvallen, kickbokstechnieken leren, spierkracht vergroten, conditie verbeteren of voorbereiding op een grote sportieve prestatie.
Tijdens de personal training kun je alle trainingsvormen kiezen en combineren: pads- en conditietraining, circuittraining, kickbokstechniek, sparren en bootcamptraining bijvoorbeeld. Ook werken we met allerlei attributen, zoals kettlebells, ropes en trapkussens.
Bij personal training wordt meestal een traject van meerdere lessen ingepland, maar je kunt ook een losse les inplannen. Personal training kun je ook met zijn tweeën volgen.


Groepsgrootte: 1-2 deelnemers, vooraf aanmelden en inplannen bij Amieries Gym
Voor wie: voor leden en niet-leden van alle leeftijden
Wel/geen fysiek contact: je bepaalt samen met trainer Touradj Amierie de inhoud van je training
Bescherming: eventueel bokshandschoenen en scheenbeschermers (beide kun je lenen van Amieries Gym)
Betaalwijze: prijs per les of traject
Wil je samen met vrienden, collega's, familie of teamgenootjes sporten?

Dan is small group training ideaal. Je stelt de groep zelf samen en kiest gezamenlijk aan welke doelen je wil werken. Denk bijvoorbeeld aan afvallen, kickbokstechnieken leren, spierkracht vergroten of conditie verbeteren. In small group trainingen kan de nadruk ook liggen op samenwerking binnen de groep, of elkaar beter leren kennen. Interessant voor teamuitjes!
Tijdens een small group training kunnen allerlei trainingsvormen worden gekozen en gecombineerd: pads- en conditietraining, circuittraining, kickbokstechniek, sparren en bootcamptraining bijvoorbeeld. Ook werken we met attributen, zoals kettlebells, ropes en trapkussens.
Wil je graag meedoen aan een small group training, maar heb je zelf geen groep? Informeer bij trainer Touradj Amierie of er small groups zijn waarbij je kunt aansluiten.


Groepsgrootte: 3-8 deelnemers, vooraf aanmelden en inplannen bij Amieries Gym
Voor wie: voor leden en niet-leden van alle leeftijden
Wel/geen fysiek contact: de groep bepaalt samen met trainer Touradj Amierie de inhoud van de training
Bescherming: eventueel bokshandschoenen en scheenbeschermers (beide kun je lenen van Amieries Gym)
Betaalwijze: prijs per les of traject
Een kinderfeestje bij Amieries Gym is een feestje waar de kinderen nog lang over zullen praten! De kinderen maken op een leuke manier kennis met kickboksen/zelfverdediging. Een uur lang worden de kinderen op spelenderwijs uitgedaagd door middel van diverse oefeningen om hun grenzen te verleggen. Na een uur sportief bezig te zijn geweest, sluiten wij het af met een lekkere snack. Het blijft natuurlijk een sportief kinderFEESTJE!

BLIJF OP DE HOOGTE