ONZE GYM

Begin 2016 heeft Amieries Gym zijn deuren geopend, zodat Wezep en omgeving kennis kan maken met kickboksen. De sport kan hier beoefend worden voor diverse doeleinden. Iedereen heeft zijn eigen motivatie. Bij Amieries Gym is kickboksen een teamsport waar jij boven jouw verwachting zal uitstijgen samen met behulpzame medesporters.
Hier kan je samen met anderen werken aan jezelf onder begeleiding van een enthousiaste trainer. De trainingen worden gegeven op een wisselende, gemoedelijke en verantwoorde manier.


Jouw trainer

Mijn naam is Touradj Amierie en op een jonge leeftijd heb ik kennis gemaakt met kickboksen. Een begin van iets moois!
Vanaf dat moment heb ik ervaring opgedaan op het gebied van kickboksen en wedstrijdkickboksen bij diverse sportscholen. Het viel mij op dat dit goed was voor mijn ontwikkeling, zowel fysiek als mentaal. Daarnaast heb ik aanzienlijk aantal jaren kickbokslessen verzorgd, onder andere op het Christelijke Hogeschool Windesheim. Vanaf januari 2016 verzorg ik kickbokslessen onder mijn eigen naam, een droom die eindelijk is uitgekomen.

Hierbij nodig ik jou uit om kennis te maken met kickboksen
bij Amieries Gym.


ONZE LEDEN
Mijn naam is Marjolein Scholten. In dagelijkse leven ben ik verpleegkundige.
Waarom ben ik op kickboksen gegaan, als verpleegkundige maak ik in een werkdag veel verschillende emoties mee, agressie, verdriet, vreugde. Ik zocht een sport om al die emoties van mij af te kunnen zetten, dit vind ik in het kickboksen bij Amieries Gym. Tijdens de lessen leer je van een top trainer techniek maar ook focus en controle over je lichaam. Het is 1 uur volop trainen, overleven en soms tot een diepte punt komen. Maar na elke training ga ik weer met een positief gevoel naar huis! Kickboksen bij Amieries Gym is echt toegankelijk voor iedereen!
Hallo mijn naam is André van de Wetering (31). Ik ben 1 jaar geleden begonnen met kickboksen bij Amieries Gym. Hiervoor had ik totaal geen ervaring met vechtsporten. Ik heb namelijk altijd gevoetbald en daarna hard gelopen voor mezelf. Via mijn zwager ben ik in aanraking gekomen met kickboksen en heb een proeftraining meegedraaid. Dit beviel zo goed dat ik nu 2x in de week train. Alle dingen die ik zoek in een sport zitten hier namelijk in. Het is goed voor je conditie, wordt sterker zowel fysiek als mentaal, het is grensverleggend en heel belangrijk er is een super leuke en enthousiaste groep mensen. Dus als je een sport zoekt, kom dan gerust een keer op proef. Het is zeker de moeite waard. Hoe groter de groep hoe leuker het is, want kickboksen bij Amieries Gym is een echte teamsport!

BLIJF OP DE HOOGTE